Aparat de Facut Sarmale KlaussTech, Frunza de Vita sau de Vie, Usor de Folosit, Alb/Albastru
Cod produs: axglin580





Cod produs: axglin580
85,00 Lei
Pentru a realiza plata cumparaturilor dvs. in rate de la TBI Bank trebuie sa parcurgeti toti pasii inregistrarii unei comenzi noi, iar ca modalitate de plata folositi TBI.
Adaugati produsele dorite in cosul de cumparaturi si urmati pasii pentru a realiza comanda !
Sarmalele sunt deliciile traditionale ale romanilor. Langa o mamliguta calda, asezonate cu smantana, cu un ardei iute sau in alte combinatii delicioase si reusite, sarmalele nu trebuie sa lipseasca de pe masa oamenilor care isi respecta traditiile. Sarmalele in foi de varza sunt preferate din mosi stramosi, insa cele in foi de vita sunt mult mai delicioase si mai savuroase. Se pot gati sarmale cu carne de vita, de pui, de porc, de curcan, de oaie. Orice combinatie etse reusita. Carnea trebuie sa fie proaspat tocata si sa fie amestecata cu toate mirodeniile, legumele si orezul pentru a respecta reteta originala.
Ceea ce nu stiu oamenii este ca acum exista si un aparat de facut sarmale foarte eficient. Desigur, nu va face sarmalele singur, nici nu le va fierbe, insa le va impaturi foarte bine si va scuti gospodinele de o munca in plus.
Se aseaza foaia pe aparat, se pune carnea sau legumele in cazul in care este vorba de o sarma de post si se trage de maner. Este atat de simplu de infasurat sarmalele. Cu aparatul KlaussTech acestea vor avea marimi egale si vor fi foarte bine stranse si gospodinele vor sta mai putin in bucatarie atunci cand pe pregatesc.
Este un aparat ideal pentru cele care pregatesc cantitati mai mari de sarmale si le congeleaza sau pentru cele care participa la pomeni sau evenimente festive unde se mananca sarmale. Sarmalele vor arata mai bine si vor avea un gust mai bun. Se strang repede, se pun in oala, se toarna apa calda peste ele si se lasa la foc mic in vasul de lut sau in oricare alt vas la cuptor sau pe aragaz. Indiferent care ar fi modalitatea aleasa, daca este vorba de sarmale din vita sau din varza, din pui, vita sau porc, acestea au un gust impecabil si un aspect incredibil gratie aparatului de facut sarmale.