Friteuza Electrica Cu Termostat Reglabil, 1500 W, Aer Cald,. Display Lcd, 3.6 L,timer, Cuva Detasabila, Design Compact, Usor De Folosit, Picioruse Antialunecare, Negru
Cod produs: zlnclsa278101
475,00 Lei
99.79 Lei x 4 rate |
Cod produs: zlnclsa278101
475,00 Lei
99.79 Lei x 4 rate |
Odata cu cresterea numarului cazurilor de boli cauzate de stilul de viata, alimentatia sanatoasa este tot mai mult in vizorul multor persoane. Iar una dintre cele mai recente trenduri legate de alimentatia sanatoasa este gatitul cu friteuza cu aer cald.
Nu trebuie sa folosesti mult, doar cateva linguri (sau nici un fel) de ulei in aceste dispozitive pentru ca mancarea ta sa fie crocanta si aurie! Majoritatea utilizatorilor pur si simplu pulverizeaza putin ulei pe ingrediente si apoi aleg programul de gatit. Aerul cald profita de putinul ulei, in vreme ce surplusul de grasime pur si simplu se scurge din alimente. Prin urmare, aceste dispozitive sunt ideale pentru prepararea cartofilor prajiti proaspeti sau congelati, a inelelor de ceapa, a bastonaselor de mozzarella, a aripioarelui de pui, dar si a legumelor.
Spre deosebire de un cuptor traditional, alimentele prajite cu aer cald sunt gatite mai repede, iar excesul de ulei nu intra in alimentele tale. Deci, afirmatiile ca folosesti mai putin ulei si gatesti mese mai sanatoase sunt adevarate.
Cu friteuza cu aer cald dureaza doar cateva minute pentru a se incalzi si cea mai mare parte a caldurii ramane in interiorul aparatului. Mancarea se gateste mai repede decat intr-un cuptor sau pe o plita, deoarece aceasta caldura nu se pierde in aerul ambiant. Chiar si mancarea inghetata este gatita rapid, deoarece efectul caldurii este intensificat de aerul care circula.
Aceste dispozitive sunt, de asemenea, mai eficiente din punct de vedere energetic decat un cuptor. Folosirea unei friteuze nu iti va incalzi casa in timpul verii, iar costul energiei electrice utilizate este de doar cativa kw/h. Deoarece ciclul de gatit este, de asemenea, mai scurt, poti constata ca folosirea unei friteuze cu aer cald face gatirea mai rapida si mai eficienta decat aparatele traditionale!
Poti folosi friteuza cu aer cald pentru prajire, incalzire, reincalzire, coacere, prajire, grill, gatire cu aburi. In plus fata de cartofi prajiti si peste, poti face carnati, fripturi, piept de pui sau pulpe, sandvisuri la gratar, carne si legume, legume prajite sau la aburi, toate felurile de peste si creveti, chiar prajituri si deserturi.
Cele mai multe aparate au aproximativ dimensiunea unui aparat de cafea ceea ce le face perfecte pentru bucatarii mici, chicinete, camine sau studiouri. Friteuza poate inlocui un cuptor in situatia in care nu ai unul si poate fi mai util decat o friteuza clasica sau un aparat de gatit cu aburi. Daca o folosesti frecvent, vei fi probabil multumit sa instalezi friteuza pe blatul de bucatarie.
Majoritatea friteuzelor cu aer cald sunt concepute pentru a fi foarte usor de utilizat. Doar setezi temperatura si timpul de gatit, pui mancarea in cos si te ocupi cu altceva. Desigur, vei obtine rezultate mai bune daca amesteci mancarea o data sau de doua ori in timpul ciclului de gatit, in special pentru cartofi prajit, chipsuri de cartofi, aripi si pulpe. Acest lucru asigura o rumenire uniforma si rezultate perfecte. Multi fani ai friteuzelor isi pot invata chiar copiii (adolescenti) sa le foloseasca pentru a pregati gustari dupa scoala sau meniuri fast food.
Specificatii: