comenzi@celsiusonline.ro | Suport tehnic 0799190479 | Sesizari 0730549591 | Comanda telefonica 0738313281
0
0
Produse
inapoi

Oala Cu Capac, Inox, Capac Din Sticla Termorezistenta, Manere Din Inox, Capacitate 3l, Diametru 24 Cm, Design Compact, Usor De Curatat Si Folosit, Argintiu

Cod produs: zlnclsag026104

-42%

223,08 Lei (-42%) 128,27 Lei

Opinia clientilor:

1
In stoc

The Most Common Cooking Terms, Decoded

 Gatitul acasa este o indeletnicire din ce in ce mai rar practicata in familia moderna, insa atunci cand i se acorda indeajuns de multa atentie, ofera posibilitatea obtinerii unor feluri de mancare foarte economice si sanatoase. Pentru a putea prepara corespunzator o gama extinsa de alimente, un bucatar desavarsit stie ca ustensilele din bucatarie si dotarile acesteia pot fi la fel de importante ca si pasiunea pentru gatit.

Calitatea recipientelor in care sunt prelucrate termic ingredientele va conditiona implicit rezultatele, drept pentru care cele mai populare cratite si oale raman cele confectionate din inox. Acest material este apreciat in primul rand pentru rezistenta si durabilitatea de care da dovada. De asemeni, otelul inoxidabil nici nu se pateaza, conferind recipientelor un aspect perpetuu lucios, de nou.

Conductibilitatea:

 Este un aspect foarte important pentru un recipient in care alimentele vor fi prelucrate termic. Inoxul constituie de fapt un aliaj alcatuit din otel, carbon si crom, in diferite proportii. El este inoxidabil datorita unei pelicule fine care se formeaza din interactiunea cromului cu oxigenul la suprafata metalului si care il protejeaza la contactul cu alte substante si materiale.

Reactivitatea: 

Constituie o proprietate ce trebuie luata in considerare. Unele metale ce intra in componenta unui vas pentru gatit pot reactiona chimic cu unele substante din alimente, schimbandu-le gustul. Este cazul aluminiului, care poate intra in reactie cu sucurile acide.

Din aceste considerente, daca alegeti o oala cu baza din aluminiu, verificati ca acesta sa fie acoperit de inox, pentru a nu intra in contact direct cu ingredientele. Astfel conductibilitatea termica este asigurata si nici nu trebuie sa va faceti griji ca mancarea va avea un gust diferit de cel natural. Pe de alta parte, inoxul nu influenteaza deloc la nivel chimic mancarea, fapt care il face si foarte fiabil in utilizare.

Compatibilitatea: 

Constituie o problema aparuta odata cu diversificarea surselor de caldura ce permit prepararea alimentelor. Primul tip de plita, cea cu gaz si flacara deschisa este compatibil cu majoritatea modelelor de vase din inox. Acelasi lucru se poate spune si despre plita electrica sau cu placi ceramice, care se incalzesc pentru a emana caldura pe care baza vasului o preia. Problema apare in cazul plitelor cu inductie electromagnetica. Acest tip de plita nu se incalzeste, ci influenteaza materialele cu proprietati feromagnetice sa se incalzeasca.

Pentru cei care detin o astfel de plita, este foarte important cum aleg cea mai buna oala din inox, pentru ca acesta va trebui sa fie si compatibil cu sursa de caldura. Spre exemplu, aluminiul inserat in baza vaselor de otel inoxidabil nu poate fi utilizat pe o astfel de plita, drept pentru care va trebui sa incorporeze o pastila magnetica speciala, care sa permita incalzirea vasului pe principiul electromagnetic.

Specificatii:

  • Material inox
  • Capac din sticla termorezistenta
  • Manere din inox 
  • Capacitate 3l
  • Diametru 24 cm
  • Manere din Inox
  • Usor de folosit si curatat
  • Argintiu zln4106
Capacitate: 3 l
Continut pachet: 1 capac, 1 oala
Culoare: Argintiu
Diametru: 24 cm
Greutate: 0.55 Kg
Instructiuni utilizare: Spalare manuala
Material: Inox
Material capac: Sticla termorezistenta
Material interior: Inox
Material maner: Inox
Numar bucati/set : 1
Numar straturi baza: 3
Sursa de caldura: Vitroceramic
Tip : Cu capac
Tip produs: Oala
Acorda o nota:
Din aceeasi categorie